top of page

Stress op het werk

Onze cultuur verandert in een veel hoger tempo dan onze biologie. Zo is ons lichaam en brein niet gewend aan het digitale tijdperk. Als we hier niet mee leren omgaan, kan dat tot allerlei problemen leiden. Dan staat het lichaam soms altijd aan of hebben we last van overprikkeling. Stress op het werk is niet zeldzaam. Steeds meer mensen worstelen met een burn-out. Smartlife Academy biedt tools om hier beter mee om te leren gaan.

Waarom Smartlife Academy?

De tools die Smartlife Academy om beter te leren omgaan met stress op het werk zijn ontwikkeld vanuit een holistische visie. Daarnaast is onze visie gebaseerd op positieve psychologie. In het kort komt dat er op neer dat we de mens benaderen als een geheel. We hanteren dus geen strikte onderscheiding tussen het fysieke en het mentale. Hiertussen vindt samen met zingeving en emoties een wisselwerking plaats. Via onze trainingen streven wij naar meer vitaliteit, focus, zingeving en het verminderen van stress op het werk.

 

De veranderingen in het digitale tijdperk waarin iedereen een smartphone bij de hand heeft vinden razendsnel plaats. Daar kunnen we niets aan veranderen. We kunnen hier wel beter me leren omgaan. Het doel van onze programma’s en trainingen is om een positieve gedragsverandering teweeg te brengen en zelfbewustzijn en zelfsturing te vergroten. 

 

Onze programma’s zullen geen plotselinge veranderingen teweegbrengen. Duurzame verandering kan alleen stapsgewijs worden bereikt. Met intrinsieke motivatie kan je diepgewortelde patronen doorbreken. Zo verminderen wij stress op het werk door je op een zinvolle manier om te leren gaan met de uitdagingen van het digitale tijdperk. 
 

stress op het werk

Wat is Smartlife Academy?

Smartlife Academy organiseert workshops, trainingen, events en lezingen. In bredere zin is het vergroten van welzijn het doel van de oprichting van Smartlife Academy. In het huidige tijdperk is het leren omgaan met de digitalisering één van de voornaamste uitdagingen voor het vergroten van welzijn. Daarom focussen wij ons op het verminderen van stress op het werk en vormen mensen binnen het bedrijfsleven onze voornaamste doelgroep. Om een duurzame gedragsverandering teweeg te brengen organiseren we niet alleen wat losse workshops. Onze programma’s kunnen 10 weken, 30 weken of een heel jaar duren.

In contact komen met Smartlife Academy

Zoek je naar een manier om stress op het werk te verminderen of wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Als je benieuwd bent naar wat we voor je kunnen betekenen kan je via het formulier op onze website je contactgegevens en een bericht achterlaten. Ook kan je ons telefonisch bereiken via +31 6 111 93 534. Ook bieden we diensten aan wat betreft leiding geven en zorg digitalisering in de zorg.

Contactformulier

Over welke training of programma wil je meer informatie ontvangen?

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page