top of page

Leidinggeven op afstand

Hoe gaan we om met de razendsnelle veranderingen van het digitale tijdperk? Hoe kunnen we op een zinvolle manier leidinggeven op afstand? De biologie en ons lichaam kan dit niet zo makkelijk bijbenen. Smartlife Academy organiseert programma’s en trainingen die je helpen bij het aanleren van 21st century skills. Want de digitalisering kunnen we niet tegenhouden. Maar we kunnen hier wel op een zinvolle manier mee leren omgaan. 

Omgaan met het nieuwe werken

In dit tijdperk van digitalisering wordt hybride werken steeds normaler. Hoe zorgen we voor verbinding wanneer we thuiswerken? Leidinggeven op afstand is een grote uitdaging. Smartlife Academy biedt tools aan die je hierbij kunnen helpen. Zo vergroten wij vitaliteit en werkgeluk. Psychisch verzuim is meestal een gevolg van stress en burn-outs. Onze trainingen helpen mensen bij het leren omgaan met stress. Daarmee proberen we tools te geven die je kunnen helpen tijdens het werken op afstand. Hoe zorg je bij leidinggeven op afstand voor goede communicatie? Dit soort vragen komen tijdens onze programma’s aan bod.

 

Onze visie kenmerkt zich door een focus op positieve psychologie en een holistische visie. Holistisch wil zeggen dat wij de mens als een geheel beschouwen. Wij houden dus rekening met hoe lichamelijke processen verband houden met mentale processen, emoties en zingeving. Vanuit deze visie streven we naar het vergroten van zelfbewustzijn, vitaliteit en vertrouwen. Daarnaast staat preventie bij ons centraal. Aan de ene kant kun je als werknemer je eigen patronen doorbreken en daarmee een gedragsverandering teweeg brengen. Aan de andere kant kan het op een zinvolle manier leidinggeven op afstand leiden tot stressvermindering. Dit heeft vooral een preventieve functie. Onze trainingen helpen je bij het ontwikkelen van de juiste tools om hiermee om te gaan.
 

Leidinggeven op afstand

Duurzame gedragsverandering bij Smartlife Academy

Smartlif Academy biedt verschillende programma’s aan die je kunnen helpen bij uiteenlopende uitdagingen die het digitale tijdperk met zich mee brengt. Eén daarvan is leidinggeven op afstand. Voor bedrijven organiseren we Slimme Events via Zoom maar bijvoorbeeld ook langere programma’s die 10 weken, 30 weken of een jaar kunnen duren. Zo creëren we stapsgewijs een duurzame gedragsverandering. Dat heeft tijd nodig en kan alleen een resultaat zijn van intrinsieke motivatie. Als organisatie kan je er ook voor kiezen om een programma zelf samenstellen door onze verschillende inspiratiekaarten te combineren. Iedere organisatie is ten slotte anders. Op deze manier kan je als organisatie bijvoorbeeld werken aan zinvol leidinggeven op afstand. Vraag ons vooral om advies.

Contact met Smartlife Academy

Ben je benieuwd naar hoe Smartlife Academy je kan helpen met leidinggeven op afstand? Dan kun je op onze website een contactformulier invullen. Je kunt ons ook bellen via +31 6 111 93 534. Ook bieden we diensten aan wat betreft digitalisering en stress preventie.

Contactformulier

Over welke training of programma wil je meer informatie ontvangen?

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page