top of page

Digitalisering in de zorg

Het digitale tijdperk kent veel voordelen. Maar dat brengt natuurlijk ook veel nieuwe uitdagingen met zich mee. Veel zorgorganisaties worstelen bijvoorbeeld met de vraag hoe we om moeten gaan met de digitalisering in de zorg. Smartlife Academy organiseert programma’s die je daarbij kunnen helpen.

De menselijke maat in het digitale tijdperk

Het is een grote uitdaging om te zorgen dat de digitalisering in de zorg niet ten koste gaat van de menselijke maat. Het nieuwe werken stelt hele andere eisen dan we gewend zijn. Culturele veranderingen vinden zo snel plaats, dat we ons lichaam vaak moeten leren om daarmee om te gaan. De trainingen en workshops van Smartlife Academy leren je ervoor te zorgen dat de digitalisering in de zorg niet ten koste hoeft te gaan van mentale gezondheid. De digitalisering kunnen we moeilijk veranderen. Het is een krachtige tool als je hiermee kunt leren omgaan.

digitalisering in de zorg

Wat doet Smartlife Academy?

Smartlife Academy ontwikkelt trainingen en programma’s voor organisaties. Wij ontwikkelen onze trainingen op basis van positieve psychologie en een holistische visie. Dus in plaats van alleen maar te focussen op fysieke processen, kijken we ook naar mentale processen, zingeving, emoties. Op deze manier proberen we de mens als geheel te benaderen. Dit vergroot het zelfbewustzijn. Dit thema gaat bij de digitalisering in de zorg een grote rol spelen.

Maatwerk voor bedrijven bij Smartlife Academy

Dit is een tijd van verandering. De digitalisering in de zorg heeft invloed op hoe we omgaan met mentale gezondheid. Voor een duurzame verandering is tijd nodig. De focus ligt bij ons voornamelijk op preventie. Bij onze programma’s kan er alleen stapsgewijs een duurzame verandering plaatsvinden. Met behulp van intrinsieke motivatie kun je patronen doorbreken. Hiermee kan psychisch verzuim naar aanleiding van een burn-out of stress worden voorkomen. 

 

Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie. Zo kun je als organisatie een programma samenstellen met behulp van onze inspiratie kaarten. Wil je bijvoorbeeld de focus leggen op digitalisering in de zorg? Voel je dan vrij om ons om advies te vragen. Dit is een thema dat een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de jeugdzorg, sociaal werk, ouderenzorg, maar ook op scholen. Daarmee stellen we samen een programma samen dat jouw zorgorganisatie helpt bij het nieuwe werken. 

 

Neem contact op met Smartlife Academy

Denk je als organisatie veel na over thema’s zoals e-health, digitalisering in de zorg, mentale gezondheid en verzuim? Een programma bij Smartlife kan je dan helpen om de vitaliteit en het werkplezier bij de werknemers te vergroten. Om met ons in contact te komen kun je het contactformulier op de website invullen. Ook kan je ons telefonische bereiken via +31 6 111 93 534. Ook bieden we diensten aan wat betreft leiding geven en stress preventie.

Contactformulier

Over welke training of programma wil je meer informatie ontvangen?

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page