top of page

Smarthour

Multitasken heeft een enorme impact op onze focus, efficiëntie en ons (werk)geluk. Om je te helpen bij het singletasken, hebben we een SmartHour voor je waarmee jij tot wel 40% meer uit jezelf kunt halen!Met het inzetten van een SmartHour tijdens je werk, zul je merken dat je vaker in een flow komt. Het geeft meer voldoening als je op het einde van de dag 3 taken volledig af hebt dan 5 taken half. Heel vanzelfsprekend dat je daardoor relaxter bent en je gelukkiger voelt!


Je zult zien dat het inzetten van een SmartHour veel oplevert: meer productiviteit, meer creativiteit en meer (werk)plezier. Lukt het je vandaag niet, plan dan voor morgen alvast 75 minuten zodat je op je werk óf thuis met het SmartHour kunt oefenen.

Wellicht is het voor jou zinvol om standaard 2 of 3 (of misschien meer) SmartHour momenten in je week in te plannen. Kijk wat goed voelt en wat jij nodig hebt.

Je kunt een SmartHour inzetten op je werk, maar het werkt ook heel goed thuis. Zo kom je toe aan de dingen die anders misschien blijven liggen.


SMARTHOUR
.pdf
Download PDF • 132KB

Comentarios


bottom of page