Cart 0
 

let’s get smart!

Betrap jij jezelf erop non-stop met je telefoon bezig te zijn? Dat je Facebook-timeline je koopgedrag beïnvloed? Dat dat ook voor je team op kantoor geldt? Dat je kinderen meer waarde hechten aan hun online communities dan aan de vriendschappen met kinderen in de klas? Merk je dat je slechter slaapt en jezelf niet goed kunt focussen op je werk, je relatie, vriendschappen of dat boek dat je al eeuwen aan het lezen bent?

Dan is het hoog tijd voor een Healthy Digital Lifestyle in het digitale tijdperk.

 
 
SLA_BG.png

een healthy digital lifestyle

SmartLife Academy ontwikkelt trainingen, workshops en coaching-trajecten om meer bewustwording te creëren rondom de nadelige gevolgen van dit prachtige maar overweldigende digitale tijdperk. Wij zorgen ervoor dat jij alle voordelen kunt halen uit een duurzame Healthy Digital Lifestyle. Voor jezelf, je gezin en jouw medewerkers.

De trainingen worden op locatie gegeven maar ook digitaal aangeboden. Zo kan jij in het comfort van je eigen omgeving, een reeks korte lessen volgen die jou helpen naar nieuwe gezondere gewoontes. Na deze reeks lessen of het volgen van een training blijft SmartLife Academy je zo nu en dan herinneren aan het waarom en het nut ervan zodat deze nieuwe gewoonte ook echt onderdeel wordt van je levensstijl. Jouw Healthy Digital Lifestyle.

 
 

wat feitjes

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. We ontgrendelen hem 100 keer per dag en we besteden er gemiddeld 5 uur aan.

Digitale devices bieden fantastische mogelijkheden: we kunnen overal werken, hebben altijd de meest recente informatie tot onze beschikking en Skypen tussendoor even met onze tante in Australië. Maar wat nou als onbewust gebruik van deze technologie ervoor zorgt dat we minder gelukkig worden, minder productief zijn en onze creativiteit afneemt? 

 
SLA_BG-rood.png
 

zeg DAG*!

Zeg voor eens en altijd DAG* tegen deze Dopamine Afhankelijke Gewoonte* en gun jezelf, je kinderen en je werknemers een Healthy Digital Lifestyle.

Neem het heft weer in eigen hand. Maak keuzes die bij jouw gevoel en persoon passen. Leer bewust met technologie omgaan. Jij bent de baas, niet jouw device! Een Healthy Digital Lifestyle helpt je beter te presteren, goed te slapen, creatiever en gelukkiger te zijn én minder stress te ervaren.

*Dopamine Afhankelijke Gewoonte

 
SLA_BG-dag.png
 
SLA_BG-blauw.png
 
Hele nuttige en leuke workshop voor de effectiviteit van teams en inzicht in de mogelijkheden en valkuilen van de digitale revolutie.
— Tom Hofland | Forecare