top of page

di 31 mei

|

via Zoom

Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling

In een wereld waarin we altijd maar ‘aan staan’ is het soms moeilijk om te vertragen. Een Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling is een super simpele manier om tot ontspanning te komen. Dit vergroot jouw efficiëntie, geluk en vitaliteit!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling
Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling

Tijd en locatie

31 mei 2022, 12:30 CEST – 01 jun 2022, 13:00 CEST

via Zoom

Over het evenement

In een wereld waarin we altijd maar ‘aan staan’ is het soms moeilijk om te vertragen.

Een Uit-Je-Altijd-Aan-Modus Wandeling is een super simpele manier om tot ontspanning te komen. Dit vergroot jouw efficiëntie, werkplezier en vitaliteit!

Tijdens de online begeleide wandeling leer je ook nog eens van alles!

Van ademhalingstechnieken die je altijd en overal in kunt zetten tot het trainen van je focus, en van het vergroten van jouw cognitief uithoudingsvermogen tot het opdoen van handige slimmer werken tips. Daarnaast leer jij tijdens deze wandelingen om jouw aandacht te richten en bewust te ontspannen.

Iedereen die deelneemt start vanuit de plek waar hij of zij op dat moment is. Of dat je nu thuis, op kantoor of bij een klant bent, je kunt altijd meedoen. Je logt op je telefoon in op de Zoom meeting, maakt kennis met het enthousiasme van Carlijn en na een inspirerende introductie loopt iedereen zijn eigen rondje en wandelt Carlijn digitaal met je mee. Dit zijn wandelingen die jouw leven rijker maken!

Tickets

  • Uit-Je-Altijd-Aan-Modus

    Ticket voor een frisse neus

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page