top of page

ma 23 aug

|

Zomerschool

Slimmer worden op onze ZomerSchool 23 t/m 27 augustus

Ontwikkel jezelf in de luwte van de werkdruk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Slimmer worden op onze ZomerSchool 23 t/m 27 augustus
Slimmer worden op onze ZomerSchool 23 t/m 27 augustus

Tijd en locatie

23 aug 2021, 09:00 CEST – 27 aug 2021, 10:00 CEST

Zomerschool

Over het evenement

Slimmer worden op onze ZomerSchool 

Komkommertijd; de zomer is dé tijd van het jaar waarin we in ons werk wat rust ervaren. Jij neemt liever vakantie buiten de schoolvakanties. Jouw collega's en klanten zijn weg en jij kunt een stapje terug doen. Hét uitgelezen moment voor een upgrade van jezelf en je softskills te ontwikkelen. Juist nu dát te doen waar je de rest van het jaar te druk voor bent.  Onze zomerschool is er voor mensen die ruimte voor zichzelf willen nemen in de luwte van de werkdruk en hiermee, wanneer de druk weer oploopt, alle tools in handen hebben om in diezelfde relaxte toestand de drukte van alledag met plezier en energie te omarmen.

Meer werkplezier en zingeving ervaren? Met meer focus en efficiëntie werken? Begrijpen hoe je brein werkt en hoe je je lijf kunt sturen? Meld je dan nu aan voor onze zomerschool. Tijdens de zomervakantie komen we, gedurende één week, dagelijks om 9.00 uur digitaal een uur bij elkaar. Zo heb je daarna nog voldoende tijd voor je achterstallig onderhoud. De groep is lekker overzichtelijk omdat er maximaal 10 mensen aan deelnemen. Je krijgt iedere dag een nieuwe tool aangeboden waar je die dag direct mee aan de slag gaat, jezelf verdiept, uit gaat proberen en een start maakt met het vormgeven van nieuwe routines. Die dag krijg je ook nog eens mail van ons met daarin naslagwerk, verdieping, inspiratie of een opdracht voor de dag daarop. En je leert ook nog eens fijne nieuwe mensen kennen!

 

Programma 

Maandag       multitasken; jij doet wat je brein niet kan 

Dinsdag         nee is het nieuwe ja 

Woensdag     een groeimindset als een BAAS 

Donderdag    energiemanagement; de gevers en de nemers 

Vrijdag            pauzes; geef lucht aan je dag

Investering

Voor € 195,- (ex. btw) heb je de zomer van je leven. Wanneer je je hebt aangemeld als deelnemer, ontvang je een factuur van ons. Deze kan uiteraard op naam van de organisatie waar je werkt gezet worden.

Tickets

  • ZomerSchool 23 t/m 27 augustus

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page