boek nieuws!

WOUTER VAN NOORT schrijft het voorwoord voor ons boek voor Ouders Met Kinderen Met Smartphones! 

Hoe cool is dat!


Eind juni komt ons boek uit bij A.W. Bruna, een van de grootste non-fictie uitgevers van Nederland die o.a. de boeken van Brené Brown uitgeeft. Het is een praktische toolkit boordevol slimme oplossingen om jou én jouw kind bewust te maken van jullie smartphone gebruik en hoe je daar op een slimmere manier mee om kunt gaan.

Wouter van Noort is journalist bij het NRC en schreef in 2017 zijn super goed verkochte boek 'Is daar iemand? Hoe de smartphone ons leven beheerst.' We zijn er alle twee van overtuigd dat je bewust moet worden van de invloed en consequenties om op een gezonde manier met je smartphone om te kunnen gaan. Niet gek dus dat hij met veel plezier het voorwoord wil schrijven. Ik ben blij en uiteraard onwijs trots! 

Wil jij als eerste ons super interessante boek ĺezen waarin we je oplossingen, tips & tricks en heel veel waardevolle info geven voor een Healthy Digital Lifestyle voor jou en je gezin? Klik op onderstaande button en zet daarmee jezelf op onze exclusieve jij-bent-de-eerste-lijst. Dan kun jij als eerste in Nederland met onze toolkit voor Ouders Met Kinderen Met Smartphones aan de slag! Koop je het boek in de voorverkoop? Dan krijg je direct bonus materiaal toegestuurd! Meld je dus snel hier aan!

Carlijn Hermes