Samen zeggen we DAG*!

Voor Ouders met Kinderen met Smartphones

Dit is hét boek dat ik iedere ouder die zijn kind een smartphone geeft adviseer te lezen! Interessant, boeiend, relevant, helder en leuk. Je leest het in één ruk uit.
Ik wist wel dat ik iets met het smartphone gedrag van mijn kinderen moest maar niet hoe en wat mijn argumenten zouden zijn richting de meiden - waarom ze minder op hun telefoon zouden moeten zitten. Dit boek geeft me echt een ingang om het gesprek met ze aan te gaan.
— Linda, ondernemer en moeder van vier opgroeiende dochters
Ik vond dat mijn kinderen teveel met hun smartphone bezig waren, maar kon dit niet doorbreken. Door een lezing van SmartLife Academy werd ik mij bewuster van de impact van de smartphone. Zo ontdekte ik ook dat ik hierin zélf hun voorbeeld was. Kinderen spiegelen vaak het gedrag van hun ouders. Dit boek geeft handige tips en handvatten om als ouder en kind verantwoord met de smartphone om te gaan: lezen!.
— Olivier, vader van drie pubers.

Met de komst van de smartphone worstelen veel ouders met nieuwe opvoedingsvragen. In ons boek ‘Samen zeggen we DAG*!’ geven we tips, tricks & tools voor een Healthy Digital Lifestyle voor jou en je gezin.

Half juli komt Samen zeggen we DAG*! uit bij uitgeverij A.W. Bruna. Wil jij als aller eerste het boek thuis gestuurd krijgen én toffe extra info van ons ontvangen waar je nu al mee aan de slag kunt? Koop dan nu alvast ons boek!

Wanneer jij de betaling hebt gedaan, ontvang je direct exclusieve downloads! Dan kun jij nu al aan de slag met jouw Healthy Digital Lifestyle!

de voorverkoop is gestart!

Het boek kost € 9,99 en de verzendkosten bedragen € 3,90. Dat is samen € 13,89. We houden je op de hoogte wanneer het boek naar je toe gestuurd wordt.

Naam *
Naam